Prijavi se i ti!

TROFEJ DINAMO

Zaigraj finale pred prepunom Šalatom

Zajedno se trudimo sačuvati duh Zagreba i Dinama te okupljati mlade i približiti ih sportskim terenima.

Zaigraj finale pred prepunom Šalatom.

Trofej Dinamo je natjecanje kojem je glavni cilj sačuvati duh Zagreba i Dinama, okupljati mlade i ponovno ih približiti sportskim terenima. Pokrenut je prošle godine, a premijerno natjecanje osvojila je ekipa Caffe bar Dobermann koja je u finalu, na odlično ispunjenoj Šalati, svladala MNK Kustošiju 3:0 i zaradila neslužbenu titulu najbolje malonogometne Zagreba i okolice.

Premijerno izdanje igralo se u dva grada, Zagrebu i Zaprešiću, a drugo izdanje Trofeja Dinama igrat će se u Zagrebu (Črnomerec, Dubrava, Savica i Dugave), Ivanić Gradu, Kutini i Bjelovaru. Turniri se igraju u seniorskoj kategoriji (4+1, lopta “četvorka”) te kategoriji za žene (4+1, “četvorka”) i veterane (5+1, “petica”). Ekipe na svakom “kvalifikacijskom” turniru skupljaju bodove, a osam najboljih ekipa iz seniorske te po četiri najbolje iz veteranske (od 33 godine) i ženske konkurencije, igrat će početkom rujna veliku završnicu na legendarnoj zagrebačkoj Šalati.

8 NAJBOLJIH

Osam najboljih ekipa iz seniorske te četiri najbolje iz ženske i veteranske (od 33 godine) konkurencije odigrati će završnicu početkom rujna na zagrebačkoj Šalati, a finale će se održati neposredno prije početka revijalne utakmice koju Futsal Dinamo svake godine tradicionalno predstavljanja momčadi za predstojeću sezonu.

TROFEJ DINAMO

Pobjednička momčad smatrati će se najboljom malonogometnom ekipom Zagreba i okolice i dobiti će metalne “ploče” s malim slovom “d” u sredini.

Zagrebačke legende

U promociju Trofeja Dinamo i kvartovskih turnira bit će uključene legende Dinama i zagrebačkog nogometa – Silvio Marić, Tomo Šokota, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale i Antonio Franja.

Cjelokupni nagradni fond iznosi više od 130.000 kuna.

Seniorski turnir se igra 4+1 prema modificiranim futsal pravilima s loptom četvorkom reduciranog odskoka.

Veteranski turnir (od 33 godine) se igra 5+1 prema modificiranim futsal pravilima s loptom peticom reduciranog odskoka.

Ženski turnir se igra 4+1, “četvorka” prema modificiranim futsal pravilima s loptom peticom reduciranog odskoka.

Tisuća Nagradni Fond

Broj Turnira

Igrača

Utakmica

TROFEJ DINAMO

Ambasadori Turnira

Legende Dinama i zagrebačkog nogometa

Tomo Šokota

Silvio Marić

Eddy Bosnar

Hrvoje Čale

Antonio Franja