Trofej Dinamo stigao je u Bjelovar! Po prvi put turnir se igrao van Zagreba, a čast da otvore natjecanje pripala je igračima iskusnog Jelena Trade-a i HNK Hajduk Lipovo Brdo i odmah je to bilo otvaranje za pamćenje. Gledatelji su svjedočili rekordnoj pobjedi u povijesti Trofeja Dinamo odmah na prvoj utakmici večeri. Čak 15 puta je loptu iz svoje mreže vadio vratar Hajduka, dok su njegovi suigrači bili bez učinka na drugoj strani. Golovi su padali kao na pokretnoj traci, a Silvio Toth prvi se upisao u strijelce u prvoj minuti utakmice, a dodao je Toth još 5 golova na svoj konto u kasnijem tijeku utakmice. U strijelce su se još upisali Nikola Grgić i Franko Hučić s dva postignuta pogotka, a po jedan su pridodali Marko Tomić, Matej Horvat, Sadat Ziberi, Nikola Gudasić i Josip Grbeša.

Zatim smo vidjeli dvoboj između ekipa Marocchino Coffee Bar i Playbox Mr. Jack. Igrači Playboxa na teren su izašli u prigodnim majicama posvećenim nesretno preminulim prijateljima Oskaru Kadrnki i Matiji Caparu, a golijadu je otvorio Kristian Čekol u četvrtoj minuti utakmice. Vito Gagulić nedugo zatim povećava vodstvo Playboxa, a Dominik Drmić pred sam kraj poluvremena baca igrače Marocchina u očaj trećim golom na utakmici. No, furioznim otvaranjem drugog dijela, Marocchino se s dva pogotka Luke Modrića i jednim Lovra Cveka dovodi u egal. Susret je dvije minute prije kraja riješio Čekol svojim drugim pogotkom na utakmici i osigurao vrijednu pobjedu za Playbox.

Klasičan zagrebački dvoboj u Bjelovaru vidjeli smo u četvrtoj utakmici dana kad su na teren izašle momčadi Playbox Mr. Jack-a i Jelena Trade-a. Neizvjesnu utakmicu odlučio je Bruno Bogović pogotkom u 22. minuti za Playbox, te time doveo svoju ekipu na vrh tablice skupine A.

Na otvaranju skupine C Trofeja Dinamo u Bjelovaru vidjeli smo dvoboj ekipe Dare i Kate protiv Koestlina. Dare i Kate pobijedili su svoje suparnike s uvjerljivih 8:1, a golijadu je otvorio Pejo Kuprešak u trećoj minuti utakmice. Dodao je Kuprešak još 5 golova do kraja utakmice, kao i Silvio Toth u prvoj utakmici dana, a utješni pogodak za Koestlin postigao je Adrian Coha.

A zatim, odmah prvi dan turnira – izjednačavanje rekorda za najveću pobjedu u povijesti. HNK Hajduk Lipovo Brdo doživio je još jedan veliki poraz, još jednom s 15:0 od njih su bili bolji igrači Playbox Mr. Jack-a. Za Playbox su zabijali: Ivan Šulentić (3), Kristian Čekol (3), Luka Gašparinčić (3), Karlo Kasabašić (2), Bruno Bogović (2), Dominik Drmić i Danijel Dekanić.

Šestu utakmicu dana odigrali su Jelena Trade i Marocchino Coffee Bar. Marocchino je golom Josipa Šestaka u drugoj minuti izvrsno ušao u utakmicu i najavio ozbiljnu borbu za vrh skupine. No, Sadat Ziberi ubrzo vraća stvari na početak i vraća utakmicu u egal. U nastavku utakmice vidjeli smo uzbudljivu završnicu prvog poluvremena. Najprije Stjepan Oštrek ponovno u vodstvo dovodi ekipu Marocchina tri minute prije kraja, samo da bi minutu kasnije Silvio Toth potvrdio iznimnu formu i golom u 13. minuti poravnao rezultat s kojim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu s još jednim pogotkom Ziberija i Totha, Jelena Trade stiže do svoje druge pobjede u Bjelovaru.

Naposljetku, u posljednjoj utakmici dana te na otvaranju skupine B svjedočili smo rutinskoj pobjedi Fitness Centar Step-a protiv Kumova. Fitness Centar Step otvorio je utakmicu pogotkom u drugoj minuti utakmice, a na listu strijelaca upisao se Patrik Šantalab. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u zadnjih deset minuta utakmice vidjeli smo još tri pogotka u mreži kumova. Spretni su bili Filip Makopek Pušec, Martin Buzuk i Siniša Đipalo.

Nastavak natjecanja slijedi već u srijedu, a mi vas pozivamo da nam se pridružite na izvrsnom haklu, gdje vas još očekuje ukusna hrana, hladna piva i ugodno društvo!