Ekipa Dobermann osvojila je treći ovogodišnji turnir u sklopu Trofeja Dinamo. U finalu Dubrave pobijedili su ekipu NC Truth Restoran Vallis rezultatom 5:1, a treće mjesto osvojila je ekipa BDMŽ. Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač iz ekipe Dobermann Alen Fetić. Najbolji golman turnira dolazi iz iste ekipe, a to je Adonis Dokuzović. Titulu najboljeg strijelca turnira podijelili su igrač ekipe BDMŽ Matija Rajh i igrač NC Truth Restoran Vallis Ivan Mikulić, dok je ekipa Bratići osvojila komplet dresova kao nagradu za Fair play.

Završni dan Dubrave počeo je četvrtfinalnom utakmicom između ekipe NC Truth Restoran Vallis i CB Culto. Utakmica je završila rezultatom 4:1 u korist ekipe NC Truth Restoran Vallis. Pogotke su postigli Darko Duvnjak, Ivan Matan, Dominik Zeko i Mario Ćibarić, a za CB Culto je zabio Marko Radas. Sljedeća ekipa koja je prošla u polufinale bila je BDMŽ. Oni su pobijedili Playbox Mr. Jack 5:2. BDMŽ je povela 4:0 pogotcima Matije Rajha, Borne Vidičeka, Marka Šulentića i Luke Modrića. Za Playbox su nakon toga zabili Vito Gagulić Matija Uremović, ali više od toga nije išlo za Playbox te je u posljednjoj minuti za 5:2 zabio Eugen Živko.

U druge dvije četvrtfinalne utakmice igrali su Dobermann i Cvjetno Pinkdroidsi te Poliklinika Milojević i Studentski zbor Zagreb. Dobermann je pobijedio Pinkdroidse 2:0, a pogotke su zabili Luka Perić i Alen Fetić. Posljednja utakmica četvrtfinala ujedno je bila i najzanimljivija. Poliklinika je povela u šestoj minuti pogotkom Kristijana Grbeše, a već u devetoj na 2:0 povećao je Nikola Perković. Zboraši su zatim počeli napadati, što je u 11. minuti rezultiralo pogotkom Ante Markića. Nakon toga slijedi čvrsta utakmica s nekoliko odličnih prilika za obje strane i u 28. minuti dolazi do izjednačenja pogotkom Ivana Hercega. U zadnje dvije minute niti jedna ekipa nije uspjela zabiti pobjednički pogodak pa se pitanje četvrtog polufinalista riješilo penalima. Kristijan Grbeša zabio je prvi penal za Polikliniku Milojević, kao i Hrvoje Žuvela za Studentski zbor Zagreb. Nikola Perković zabija i drugi za Polikliniku, dok Daniel Kahlina promašuje. Nakon toga puca Hrvoje Penava te pogađa i tako odvodi svoju momčad u polufinale Dubrave.

Prva polufinalna utakmica igrala se između ekipe NC Truth Restoran Vallis i Poliklinike Milojević. Poliklinika je ušla nešto opuštenije u utakmicu što su dečki iz NC Truth Restoran Vallis iskoristili. Već u 15. minuti vodili su 3:0 dvama pogotcima Ivana Mikulića i jednim Maria Ćibarića. Nakon toga golove za Poliklinku postižu Ivan Majić i Kristijan Grbeša. U 25. minuti treći pogodak na utakmici postiže Ivan Mikulić.  Dečki iz Poliklinike napadali su i imali nekoliko odličnih prilika, no lopta nije htjela u gol. U posljednjoj minuti Vedran Matošević postiže pogodak za 4:3, ali više od toga nije išlo.

Za treće mjesto su Poliklinika Milojević i BDMŽ pucali penale. Prvi penal za Polikliniku pucao je i zabio Kristijan Grbeša. Zatim je pucao Alen Romić za BDMŽ i također pogodio. Sljedeći je pucao Nikola Perković za Polikliniku i promašio. Nakon toga je Karlo Maloševac  zabio za BDMŽ i sačuvao prednost koju je njegova ekipa imala. Pucali su još (i pogodili) Hrvoje Penava za Polikliniku i Borna Vidaček za BDMŽ i tako je ekipa BDMŽ osvojila treće mjesto u Dubravi.

Finalnu utakmicu najbolje možemo opisati kao vrlo nervoznu u kojoj su se dečki iz Dobermanna bolje snašli. Pogotke za Dobermann postigli su Alen Fetić, prvi i zadnja dva, a Rok Mordej i Matija Majcenić zabili su po jedan. Jedini pogodak za ekipu NC Truth Restoran Vallis postigao je Josip Jurić.

Dubrava je tek završila, no Trofej Dinamo ide dalje. U četvrtak, 21. 6., počinje četvrti turnir Trofeja Dinamo, a drugi van Zagreba. Počinje Trofej Dinamo Kutina o kojem ćete uskoro moći saznati nešto više.